Terapi i min praksis i KBH eller på Samsø

Mine kernekompetencer er forandringsprocesser, stress, angst, selvværd og et holdbart vægttab. Og jeg er meget optaget af personlig forandring og vækst – som at slippe helbredsskadelig stress, begrænsende overbevisninger eller en kamp med mad og helbredsskadelig overvægt.

Min passion er at hjælpe dig til at få det liv, du drømmer om, og som du fortjener.

 

TERAPEUTISK VÆGTTAB – ET VÆGTTAB, DU KAN HOLDE

Ønsker du hjælp til et holdbart vægttab og mere mental sundhed, anbefaler jeg, at du tilmelder dig mit onlineforløb “Stå stærkt & sundt i dig selv”.

Med afsæt i min terapeutiske vægttabsmetode The5RProgram giver forløbet også viden og værktøjer til dig, som ønsker at blive klogere på dine tankemønstre, begrænsende overbevisninger og dit følelsesliv.

Du læser mere om forløbet og min metode her på hjemmesiden under “Vægttab – online forløb”.

Priser 1:1 terapi

Enkelt sessioner (60 min.):
Indledende samtale DKK 695,-
Øvrige samtaler DKK 995,-

Klippekort (3 x 60 min.):
3 samtaler til i alt DKK 2.595,-

Mine lokaler

Vi mødes enten online på mit vægttabsforløb “Stå stærkt & sundt i dig selv” eller til 1:1 terapi i min praksis på indre Østerbro i København eller i mine lokaler på Samsø.