1:1 terapi i min praksis i KBH eller på Samsø

Mine kernekompetencer er forandringsprocesser, stress, angst, selvværd og holdbart vægttab, og jeg er meget optaget af personlig forandring og vækst – som at slippe helbredsskadelig stress, begrænsende overbevisninger eller en kamp med mad og overvægt.

Min passion er at hjælpe dig til at slippe det, som holder dig tilbage fra at leve det liv, du drømmer om, og som du fortjener.

1:1 terapi i min praksis er lige nu lukket pga. Covid-19 situationen.

 

Søger du hjælp til et holdbart vægttab, kan du allerede nu tilmelde dig mit onlineforløb “Stå stærkt & sundt i dig selv”, som jeg lancerer d. 12. april. Herefter kan du starte på forløbet lige, når det passer dig.
12 ugers forløb med 8 lærerige moduler. 1:1 mentor sessioner med mig via zoom kan tilkøbes undervejs.

Med afsæt i min metode The5RProgram giver forløbet også viden og værktøjer til dig, som ikke søger et egentligt vægttab, men gerne vil blive klogere på dine tankemønstre og begrænsende overbevisninger og få mere mental robusthed, sundhed og ro i dit liv.

 

Du læser mere om forløbet og min metode her på hjemmesiden under “Holdbart vægttab”. Det er også her, du tilmelder dig forløbet.

 

Tilmelder du dig i februar, marts eller april og således er klar til start fra d. 12/4, får du det til min skarpe intropris DKK 1.995,- – kun DKK 250,- pr. modul.

Priser 1:1 terapi

Enkelt sessioner (60 min.):
Indledende samtale DKK 695,-
Øvrige samtaler DKK 995,-

Klippekort (3 x 60 min.):
3 samtaler til i alt DKK 2.595,-

Fra 12. april 2021

Holdbart vægttab og sunde livsvalg – trygt hjemme fra din egen stue med mit onlineforløb “Stå stærkt & sundt i dig selv”.

12 uger (8 moduler) baseret på min vægttabsmetode The5RProgram og virtuelt guidet og støttet af mig. Sammen arbejder vi med årsagen til netop din overvægt og spiseadfærd. Slut med slankekure, viljestyrkeforsøg og forkerthedsfølelser.

Forløbet lanceres d. 12. april, og du kan herefter starte dit 12-ugers forløb lige, når det passer dig.

Mine lokaler

Vi mødes enten online på mit vægttabsforløb “Stå stærkt & sundt i dig selv” eller til 1:1 terapi i min praksis på indre Østerbro i København eller i mine lokaler på Samsø.