Online vægttabsforløb

Stå stærkt & sundt i dig selv

Lev bedre, længere. Med mit forløb taber du dig – for altid.

Tab dig (minimum) 8-10 kilo på kun 12 uger.

 

Et holdbart vægttab starter indefra. Vi arbejder med årsagerne, så du for altid kommer fri af helbredsskadelig overvægt. Slut med slankekure, viljestyrke og dårlig samvittighed. Samtidig kommer du fri af stress, får mere fysisk og mental sundhed og en stærkere selvfølelse.

 

Start når det passer dig. Få klik – og du er i gang. 

SE DE 8 MODULER LÆNGERE NEDE PÅ SIDEN. 

VIL DU SLIPPE KAMPEN MED VÆGTEN?

FOR ALTID.

PRIS: DKK 3.995,-

I april og maj 2021 kun DKK 1.495,-.

Tilmelder du dig min “3 trin til forandring”-challenge, får du kr. 500,- i rabat ved køb af forløbet. Din pris – kun kr. 1.495,- (kr. 187,- pr. modul). 

The5RProgram™

Forstå din kamp med vægten – og slip den!

Tab dig (minimum) 8-10 kilo på kun 12 uger.

Forløbet “Stå stærkt & sundt i dig selv” bygger på årsagsbehandling og min vægttabsmetode The5RProgram™ → Rydde op, Rense ud, Ro på, Revitalisere – Resten af livet. Her guider jeg dig til et holdbart vægttab og et sundere liv.

 

JEG HAR GÅET VEJEN SELV

 De første skridt til The5RProgram™ tog jeg på min egen forandringsrejse. En rejse som, efter jeg som 20-årig blev udsat for et væbnet bankrøveri, har ført mig fra et liv i alarmberedskab med stress og angst, til et liv hvor jeg i dag lever frit med ro, energi og glæde. Jeg har gået vejen selv og ønsker nu at give dig de bedste terapeutiske værktøjer og støtte til et holdbart vægttab og et godt og langt liv. Du taber dig – for altid. 
The5RProgram™ bygger på høj faglighed, personlige og faglige erfaringer, forskning og vægttabsresultater fra ind- og udland.

 

SLUT MED SLANKEKURE

Mit forløb og metode har jeg udviklet specifikt til at hjælpe dig, som har prøvet et hav af diæter, men stadig kæmper med yoyo-vægt, overflødige kilo eller en helbredsskadelig overvægt. Til dig som dulmer følelser og stress med mad og overspisning. Til dig som oplever indre uro og kamp med vægten og selvværdet. Til dig som har tabt kontrollen over din krop og drømmer om en frisk start. 
 Slut med slankekure, kalorietælling og hård træning. Slut med dårlig samvittighed, selvkritik, forkerthedsfølelser og viljestyrkeforsøg. Slut med symptombehandling og med at være alene i kampen med vægten, skammen og de svære følelser.
Sammen arbejder vi med årsagerne. Du får forløst de følelser, tanker og begrænsende overbevisninger, som har sat sig fast i din krop og blokerer for dit vægttab. Du ser, hvilke biokemiske mekanismer, du i øvrigt har været oppe i mod, og du lærer at håndtere det svære i livet med andet end mad og overspisning. Vi genskaber forbindelsen mellem dit sind og din krop, og vi genaktiverer din livskraft.

 

DE 5 R’ER

De 5 R’er er de terapeutiske skridt i din rejse mod et holdbart vægttab. RYDDE OP omfatter modulerne forandring, overbevisning og selvaccept. Her tømmer vi dine indre “skuffer” for negative tanker og følelser og får bearbejdet det i dit sind og i din krop, som har påvirket din vægt og dit forhold til mad.
Ved RENSE UD dykker vi med modul 4 ned i spændende viden om hjernen. Du lærer, hvilke mekanismer, du her er oppe imod, når vi taler vægttab. Vi arbejder også med emnerne sukkerafhængighed og digital detox.
Med RO PÅ kommer vi til modulet om nervesystemet. Her får du vigtig viden om, hvordan uro og stress i vores system påvirker vores hormonelle balance, søvn og fordøjelsessystem – og dermed vores evne til at tabe os og få et stærkt helbred. Og du får naturligvis masser af værktøjer til ro og balance i dit liv.
REVITALISERE udmøntes i modulerne kost og bevægelse. Vi genopbygger dit system, og du lærer, hvilken brændstof, der skal til for at drive din motor – og dit vægttab – resten af dit liv. Da vi arbejder med årsager, får du ikke en masse restriktive kostråd og træningsplaner. Vi taler helt almindelig sund og økonomisk fornuftig kost, mæthed, stabilt blodsukker, mindful spisning og gode råd til planlægning i en travl hverdag.
RESTEN AF LIVET – vi samler trådende, fejrer dine succeser og livsforvandlende rejse, og du får den sidste viden og støtte fra mig med på vejen til din videre personlige udvikling. 

The5RProgram™

The5RProgram™
→ Rydde op

MODUL 1

(UGE 1)

Forandring

Du får indledende viden og værktøjer til et vægttab og sunde livsvalg, du kan holde resten af dit liv. Vi arbejder med, hvilke negative tankemønstre og selvkritik, der indtil nu har styret dig og din kamp med maden, din spiseadfærd og vægt. Et par vise ord fra Buddha er hertil “Sindet er alt. Det, du tænker, bliver du”. Undervejs i modul 1 lærer du også, hvorfor viljestyrke, som mange slankekure og diæter bygger på, aldrig er vejen til holdbare forandringer i vores liv.

Modulet indeholder:

 • Velkomstmail og 1 x videopræsentation af forløbet, metoden og mig.
 • 1 x undervisningsvideo, tema forandring.
 • 1 x emne relevant meditation.
 • Øvelser og hjemmeopgaver.

MODUL 2

(UGE 2)

Overbevisning

Vi ser på dine begrænsende overbevisninger, og du lærer, hvor og hvorfor du indtil nu har hængt fast i dem, og hvordan de har stået i vejen for dit vægttab. Du får mere og mere indsigt i dine tanke- og følelsesmønstre, og du guides til at skabe nye støttende overbevisninger og slippe de gamle, så de ikke blokerer for det vægttab og det liv, du drømmer om.

Modulet indeholder:

 • 1 x undervisningsvideo, tema overbevisninger.
 • 1 x emne relevant meditation.
 • Øvelser og hjemmeopgaver.

MODUL 3

(UGE 3)

Selvaccept

Vi går nu dybere i dit tanke- og følelsesmæssige oprydningsarbejde. Det gør vi bl.a. via det, vi i terapien kalder for “indre barn”-arbejde. Sammen forløser vi de dybereliggende blokeringer i dig, som indtil nu har påvirket dit forhold til mad og din spiseadfærd og begrænset dig i et holdbart vægttab. Vi fortsætter arbejdet med at gøre det ubevidste bevidst, og vi får dit sind og din krop til at arbejde sammen. Fokus på selvkærlighed, healing og nye veje til at regulere svære tanker og følelser. Jo bedre du kender dig selv, jo bedre kan du mærke dine behov – f.eks. om det er sult eller noget andet, der kalder på din opmærksomhed.

Modulet indeholder:

 • 1 x opsamlingsvideo (vi følger op på modul 1 og 2).
 • 1 x undervisningsvideo, tema selvaccept.
 • 1 x emne relevant meditation.
 • Øvelser og hjemmeopgaver.

The5RProgram™
→ Rense ud

The5RProgram™
→ Ro på

MODUL 4

(UGE 5)

Hjernen

I modulet om hjernen, lærer du, hvilken rolle den spiller, når vi taler mad, spiseadfærd og vægttab. Vi dykker ned i viden om krybdyrshjernen og ser på den nyeste forskning om hjernen i relation til vægttab. Undervejs får du vigtige indsigter i, hvilke hjernemæssige mekanismer vi er oppe imod, når vi ønsker at tabe os. Hertil arbejder vi bl.a. med emnerne cravings, trigger food og belønningssystemet. Endvidere får du her i forløbets rense ud-modul værktøjer til digital detox og til at komme fri af sukkerafhængighed og andre fødevarer, som ikke gavner din hjerne og målet om en sundere, slankere og stærkere krop.

Modulet indeholder:

 • 1 x undervisningsvideo, tema hjernen.
 • 1 x emne relevant meditation.
 • Øvelser og hjemmeopgaver.

MODUL 5

(UGE 7)

Nervesystemet

Er vi i uro eller stress, har vores sind og krop ikke energi til at gennemføre og holde et vægttab. Derudover spiller stress i sig selv negativt ind på vores forhold til mad og søde sager og skaber rod i vores hormonelle balance, søvn og fordøjelsessystem. Når vi taler holdbart vægttab, er viden om og arbejdet med vores nervesystem derfor et must. Det er også en af grundene til, at du i hele forløbet mødes af nøje udvalgte meditationer, mindfulness, yogaøvelser og åndedrætsteknikker. Ro, hvile og at lytte til vores krop er vigtige forhold, når vi ønsker at tabe os.

Modulet indeholder:

 • 1 x undervisningsvideo, tema nervesystemet.
 • 1 x emne relevant restorativ yoga.
 • Øvelser og hjemmeopgaver.

The5RProgram™
→ Revitalisere

MODUL 6

(UGE 8)

Kost

Vi er nu kommet til det første revitaliseringsmodul, hvor vi retter blikket mod kosten. Da vi arbejder med årsagsbehandling og har vinket farvel til slankekure, viljestyrkeforsøg og dårlig samvittighed, bliver du ikke mødt af en ny diæt. Men skal vi tabe os og investere i vores helbred, kommer vi ikke udenom at se lidt på, hvad vi spiser – og hvordan. Du får derfor forslag til en kost, du taber dig af og kan holde dig til resten af livet. Men vigtigst af alt taler vi kost med sigte på at give dig de rigtige næringsstoffer, gøre dig mæt og holde dit blodsukker stabilt, så dit system hele tiden har den energi til rådighed, som personlig udvikling kræver. Derudover får du viden om mindful spisning og forskellige planlægningsværktøjer.

Modulet indeholder:

 • 1 x undervisningsvideo, tema kost.
 • 1 x ”kom godt i gang”-kit (forslag til opskrifter m.m.).
 • Øvelser og hjemmeopgaver.

MODUL 7

(UGE 9)

Bevægelse

Din krop har brug for og kan lide at blive brugt, men hård motion er ikke nødvendigvis vejen til et holdbart vægttab – faktisk tværtimod. Som nævnt under modulet om nervesystemet – jo mere pres og stress, jo større risiko for, at vores sind og krop modarbejder vores ønske om at tabe os – bl.a. i kraft af, at vores søvn, fordøjelse og forbrændingsevne bliver dårligere. I modulet her lærer du derfor, hvilke former for bevægelse, der er gode og opbyggende i den indledende fase af et større vægttab, og hvordan det gøres på en måde, så det gavner dit tankemønster, nervesystemet osv.

Modulet indeholder:

 • 1 x undervisningsvideo, bevægelse.
 • 1 x ”kom godt i gang”-kit (forslag til øvelser m.m.).
 • Øvelser og hjemmeopgaver.

The5RProgram™
→ Resten af livet

MODUL 8

(UGE 12)

Liv

Tillykke og velkommen til dit nye liv – et liv, hvor dit sind og din krop arbejder sammen, hvor dit ubevidste er blevet bevidst, hvor dine begrænsende overbevisninger er erstattet af støttende, hvor gamle livshistorier og blokeringer er blevet forløst, hvor dit indre barn har begyndt sin healing, og hvor du har tabt de første vigtige kilo og sagt farvel til kampen med maden, en udmattende spiseadfærd, helbredsskadelig overvægt og drænende selvkritik og forkerthedsfølelser. I forløbets sidste modul samler vi trådene, og du får den sidste viden og støtte med på vejen til din videre personlige udvikling. Og så skal vi naturligvis fejre din forandring og nye krop, dit bedre helbred, din større energi og glæde – resten af livet.

Modulet indeholder:

 • 1 x undervisningsvideo, tema liv.
 • 1 x emne relevant meditation.
 • Personlig rabatkode.

MERE INFO OM FORLØBET

Med forløbet får du

 • Et 12 ugers online vægttabsforløb med 8 lærerige og livsforvandlende moduler – udviklet og guidet af mig.
 • Et online vægttabsforløb baseret på min unikke vægttabsmetode The5RProram.
 • Professionel terapeutisk hjælp til et holdbart vægttab baseret på faglige og personlige erfaringer og den nyeste forskning på området fra ind- og udland.
 • Igangsat dit vigtige vægttab og livsforandring trygt og frit hjemme fra din egen stue.
 • Et stærkere selvværd, mere fysisk og mental sundhed og et bedre helbred.
 • Undervisning og støtte af psykoterapeut og coach med speciale i forandringsprocesser, som har gået vejen selv.
 • Stor personlig udvikling og selvindsigt samt masser af transformerende og konkret viden om vægttab, livsforandringer, selvværd, nervesystemet, kost, bevægelse og meget meget mere.
 • Øvelser, opskrifter og andre konkrete værktøjer du frit kan bruge resten af dit liv.
 • Erfaring med meditation og åndedrætsteknikker.
 • Adgang til et fagligt stærkt online vægttabsforløb, som du kan tilmelde dig og starte på, lige når det passer dig – og uanset, hvor i landet eller verden du bor.
 • Rabat på mine fremtidige onlineforløb.
 • Adgang til tilkøb af 1:1 mentor sessioner med mig via Zoom.

Sådan foregår forløbet

 • Det samlede forløb er baseret på min unikke vægttabsmetode The5RProgram og består af 8 dybdegående moduler med fokus på årsagsbehandling – alle udviklet og sammensat af mig.
 • Forløbet og dets 8 moduler afvikles over en periode på 12 uger, så der er tid til øvelser, refleksion, dit personlige arbejde og løbende integrering.
 • I alle modulerne guider og støtter jeg dig til et holdbart vægttab.
 • Så snart du har tilmeldt dig og betalt, får du, i din mailboks, adgang til mit velkomstmateriale og det første modul – og så er du i gang.
 • I løbet af de kommende 11 uger modtager du helt automatisk, ligeledes pr. mail, de øvrige 7 moduler.
 • Hvert modul har sit særlige tema (forandring, overbevisninger, selvaccept, hjernen, nervesystemet, kost, bevægelse og liv), og de er alle nøje tilrettelagt med sigte på at give dig et godt og trygt forløb og skabe optimale resultater.
 • Hvert modul indeholder en undervisningsvideo, hvor du får viden om og værktøjer inden for det pågældende tema.
 • Hvert modul byder endvidere på, også guidet af mig, en meditation, åndedrætsteknikker, mindfulnessøvelser, yoga eller andre udvalgte øvelser jfr. temaet, og hvor i processen du er.
 • Jeg anbefaler, at du sætter god tid af til dig selv og den vigtige personlige proces, som forløbet og de 8 moduler inviterer til.
 • Alle videoerne og det øvrige materiale er tilgængeligt for dig i et halvt år. I den periode kan du frit gense og arbejde mere med de 8 temaer og dets øvelser.
 • Mulighed for tilkøb af 1:1 mentor sessioner med mig via Zoom.

Info om tilmeldning

Du tilmelder dig ved at klikke på nedenstående link (eller på et af de andre “Ja tak – jeg er klar “-links her på siden).
Herefter føres du til en ny side, hvor du nemt og sikkert klarer både tilmelding og betaling.
Umiddelbart efter, at jeg har modtaget din tilmelding, modtager du et velkomstbrev og modul 1 i din mailboks – få klik, og du har taget første skridt til dit holdbare vægttab.
Har du spørgsmål, inden du tilmelder dig, er du altid velkommen til at sende mig en mail på kontakt@irenelassenterapi.dk. Jeg forsøger at svare hurtigst muligt.

Jeg glæder mig til at være en del af din vigtige forandringsrejse.
Vi ses.

Bedste hilsner fra Irene
Forandringsterapeut & coach

The5RProgram™
→ Rydde op

MODUL 1

(UGE 1)

Forandring

Du får indledende viden og værktøjer til et vægttab og sunde livsvalg, du kan holde resten af dit liv. Vi arbejder med, hvilke negative tankemønstre og selvkritik, der indtil nu har styret dig og din kamp med maden og kiloene. Et par vise ord fra Buddha er hertil “Sindet er alt. Det, du tænker, bliver du”. Undervejs i modul 1 lærer du også, hvorfor viljestyrke, som mange slankekure og diæter bygger på, aldrig er vejen til holdbare forandringer i vores liv.

Modulet indeholder:

 • Velkomstmail og 1 x videopræsentation af forløbet, metoden og mig.
 • 1 x undervisningsvideo, tema forandring.
 • 1 x emne relevant meditation.
 • Øvelser og hjemmeopgaver.

MODUL 2

(UGE 2)

Overbevisning

Vi ser på dine begrænsende overbevisninger, og du lærer, hvor og hvorfor du indtil nu har hængt fast i dem, og hvordan de har stået i vejen for dit vægttab. Du får mere og mere indsigt i dine tanke- og følelsesmønstre, og du guides til at skabe nye støttende overbevisninger og slippe de gamle, så de ikke blokerer for det vægttab og det liv, du drømmer om.

Modulet indeholder:

 • 1 x undervisningsvideo, tema overbevisninger.
 • 1 x emne relevant meditation.
 • Øvelser og hjemmeopgaver.

MODUL 3

(UGE 3)

Selvaccept

Vi går nu dybere i dit tanke- og følelsesmæssige oprydningsarbejde. Det gør vi bl.a. via det, vi i terapien kalder for “indre barn”-arbejde. Sammen forløser vi de dybereliggende blokeringer i dig, som indtil nu har påvirket dit forhold til mad og din spiseadfærd og begrænset dig i et holdbart vægttab. Vi fortsætter arbejdet med at gøre det ubevidste bevidst, og vi får dit sind og din krop til at arbejde sammen. Fokus på selvkærlighed, healing og nye veje til at regulere svære tanker og følelser. Jo bedre du kender dig selv, jo bedre kan du mærke dine behov – f.eks. om det er sult eller noget andet, der kalder på din opmærksomhed.

Modulet indeholder:

 • 1 x opsamlingsvideo (vi følger op på modul 1 og 2).
 • 1 x undervisningsvideo, tema selvaccept.
 • 1 x emne relevant meditation.
 • Øvelser og hjemmeopgaver.

The5RProgram™
→ Rense ud

MODUL 4

(UGE 5)

Hjernen

I modulet om hjernen, lærer du, hvilken rolle den spiller, når vi taler mad, spiseadfærd og vægttab. Vi dykker ned i viden om krybdyrshjernen og ser på den nyeste forskning om hjernen i relation til vægttab. Undervejs får du vigtige indsigter i, hvilke hjernemæssige mekanismer vi er oppe imod, når vi ønsker at tabe os. Hertil arbejder vi bl.a. med emnerne cravings, trigger food og belønningssystemet. Endvidere får du her i forløbets rense ud-modul værktøjer til digital detox og til at komme fri af sukkerafhængighed og andre fødevarer, som ikke gavner din hjerne og målet om en sundere, slankere og stærkere krop.

Modulet indeholder:

 • 1 x undervisningsvideo, tema hjernen.
 • 1 x emne relevant meditation.
 • Øvelser og hjemmeopgaver.

The5RProgram™
→ Ro på

MODUL 5

(UGE 7)

Nervesystemet

Er vi i uro eller stress, har vores sind og krop ikke energi til at gennemføre og holde et vægttab. Derudover spiller stress i sig selv negativt ind på vores forhold til mad og søde sager og skaber rod i vores hormonelle balance, søvn og fordøjelsessystem. Når vi taler holdbart vægttab, er viden om og arbejdet med vores nervesystem derfor et must. Det er også en af grundene til, at du i hele forløbet mødes af nøje udvalgte meditationer, mindfulness, yogaøvelser og åndedrætsteknikker. Ro, hvile og at lytte til vores krop er vigtige forhold, når vi ønsker at tabe os.

Modulet indeholder:

 • 1 x undervisningsvideo, tema nervesystemet.
 • 1 x emne relevant restorativ yoga.
 • Øvelser og hjemmeopgaver.

The5RProgram™
→ Revitalisere

MODUL 6

(UGE 8)

Kost

Vi er nu kommet til det første revitaliseringsmodul, hvor vi retter blikket mod kosten. Da vi arbejder med årsagsbehandling og har vinket farvel til slankekure, viljestyrkeforsøg og dårlig samvittighed, bliver du ikke mødt af en ny diæt. Men skal vi tabe os og investere i vores helbred, kommer vi ikke udenom at se lidt på, hvad vi spiser – og hvordan. Du får derfor forslag til en kost, du taber dig af og kan holde dig til resten af livet. Men vigtigst af alt taler vi kost med sigte på at give dig de rigtige næringsstoffer, gøre dig mæt og holde dit blodsukker stabilt, så dit system hele tiden har den energi til rådighed, som personlig udvikling kræver. Derudover får du viden om mindful spisning og forskellige planlægningsværktøjer.

Modulet indeholder:

 • 1 x undervisningsvideo, tema kost.
 • 1 x ”kom godt i gang”-kit (forslag til opskrifter m.m.).
 • Øvelser og hjemmeopgaver.

MODUL 7

(UGE 9)

Bevægelse

Din krop har brug for og kan lide at blive brugt, men hård motion er ikke nødvendigvis vejen til et holdbart vægttab – faktisk tværtimod. Som nævnt under modulet om nervesystemet – jo mere pres og stress, jo større risiko for, at vores sind og krop modarbejder vores ønske om at tabe os – bl.a. i kraft af, at vores søvn, fordøjelse og forbrændingsevne bliver dårligere. I modulet her lærer du derfor, hvilke former for bevægelse, der er gode og opbyggende i den indledende fase af et større vægttab, og hvordan det gøres på en måde, så det gavner dit tankemønster, nervesystemet osv.

Modulet indeholder:

 • 1 x undervisningsvideo, bevægelse.
 • 1 x ”kom godt i gang”-kit (forslag til øvelser m.m.).
 • Øvelser og hjemmeopgaver.

The5RProgram™
→ Resten af livet

MODUL 8

(UGE 12)

Liv

Tillykke og velkommen til dit nye liv – et liv, hvor dit sind og din krop arbejder sammen, hvor dit ubevidste er blevet bevidst, hvor dine begrænsende overbevisninger er erstattet af støttende, hvor gamle livshistorier og blokeringer er blevet forløst, hvor dit indre barn har begyndt sin healing, og hvor du har tabt de første vigtige kilo og sagt farvel til kampen med maden, en udmattende spiseadfærd, helbredsskadelig overvægt og drænende selvkritik og forkerthedsfølelser. I forløbets sidste modul samler vi trådene, og du får den sidste viden og støtte med på vejen til din videre personlige udvikling. Og så skal vi naturligvis fejre din forandring og nye krop, dit bedre helbred, din større energi og glæde – resten af livet.

Modulet indeholder:

 • 1 x undervisningsvideo, tema liv.
 • 1 x emne relevant meditation.
 • Personlig rabatkode.

MERE INFO OM FORLØBET

Med forløbet får du

 • Et 12 ugers online vægttabsforløb med 8 lærerige og livsforvandlende moduler – udviklet og guidet af mig.
 • Et online vægttabsforløb baseret på min unikke vægttabsmetode The5RProram.
 • Professionel terapeutisk hjælp til et holdbart vægttab baseret på faglige og personlige erfaringer og den nyeste forskning på området fra ind- og udland.
 • Igangsat dit vigtige vægttab og livsforandring trygt og frit hjemme fra din egen stue.
 • Et stærkere selvværd, mere fysisk og mental sundhed og et bedre helbred.
 • Undervisning og støtte af psykoterapeut og coach med speciale i forandringsprocesser, som har gået vejen selv.
 • Stor personlig udvikling og selvindsigt samt masser af transformerende og konkret viden om vægttab, livsforandringer, selvværd, nervesystemet, kost, bevægelse og meget meget mere.
 • Øvelser, opskrifter og andre konkrete værktøjer du frit kan bruge resten af dit liv.
 • Erfaring med meditation og åndedrætsteknikker.
 • Adgang til et fagligt stærkt online vægttabsforløb, som du kan tilmelde dig og starte på, lige når det passer dig – og uanset, hvor i landet eller verden du bor.
 • Rabat på mine fremtidige onlineforløb.
 • Adgang til tilkøb af 1:1 mentor sessioner med mig via Zoom.

Sådan foregår det

 • Det samlede forløb er baseret på min unikke vægttabsmetode The5RProgram og består af 8 dybdegående moduler med fokus på årsagsbehandling – alle udviklet og sammensat af mig.
 • Forløbet og dets 8 moduler afvikles over en periode på 12 uger, så der er tid til øvelser, refleksion, dit personlige arbejde og løbende integrering.
 • I alle modulerne guider og støtter jeg dig til et holdbart vægttab.
 • Så snart du har tilmeldt dig og betalt, får du, i din mailboks, adgang til mit velkomstmateriale og det første modul – og så er du i gang.
 • I løbet af de kommende 11 uger modtager du helt automatisk, ligeledes pr. mail, de øvrige 7 moduler.
 • Hvert modul har sit særlige tema (forandring, overbevisninger, selvaccept, hjernen, nervesystemet, kost, bevægelse og liv), og de er alle nøje tilrettelagt med sigte på at give dig et godt og trygt forløb og skabe optimale resultater.
 • Hvert modul indeholder en undervisningsvideo, hvor du får viden om og værktøjer inden for det pågældende tema.
 • Hvert modul byder endvidere på, også guidet af mig, en meditation, åndedrætsteknikker, mindfulnessøvelser, yoga eller andre udvalgte øvelser jfr. temaet, og hvor i processen du er.
 • Jeg anbefaler, at du sætter god tid af til dig selv og den vigtige personlige proces, som forløbet og de 8 moduler inviterer til.
 • Alle videoerne og det øvrige materiale er tilgængeligt for dig i et halvt år. I den periode kan du frit gense og arbejde mere med de 8 temaer og dets øvelser.
 • Mulighed for tilkøb af 1:1 mentor sessioner med mig via Zoom.

Info om tilmeldning

Du tilmelder dig ved at klikke på nedenstående link (eller på et af de andre “Ja tak – jeg er klar “-links her på siden).
Herefter føres du til en ny side, hvor du nemt og sikkert klarer både tilmelding og betaling.
Umiddelbart efter, at jeg har modtaget din tilmelding, modtager du et velkomstbrev og modul 1 i din mailboks – få klik, og du har taget første skridt til dit holdbare vægttab.
Har du spørgsmål, inden du tilmelder dig, er du altid velkommen til at sende mig en mail på kontakt@irenelassenterapi.dk. Jeg forsøger at svare hurtigst muligt.

Jeg glæder mig til at være en del af din vigtige forandringsrejse.
Vi ses.

Bedste hilsner fra Irene
Forandringsterapeut & coach

Se den lille video, hvor jeg fortæller om forløbet
“Stå stærkt & sundt i dig selv”.

Lad os sammen starte DIT vægttab og nye liv med mit onlineforløb

“STÅ STÆRKT & SUNDT I DIG SELV”

FORSTÅ DIN OVERVÆGT OG SLIP KAMPEN. Et VÆGTTABSFORLØB, DER  FORANDRER DIT LIV. BASERET PÅ MIN METODE

The5RProgram™

 

Mit onlineforløb ”Stå stærkt og sundt i dig selv” er ikke en slankekur – det er DIT første skridt på en personlig forandringsrejse med fokus på vægttab og fysisk og mental sundhed. Det er her dit nye liv begynder – et liv med færre kilo, bedre kontakt til dig selv, din krop og dine følelser – et liv, hvor du med energi og glæde hviler i dig selv.

Forløbet er for dig, der ønsker et holdbart vægttab og mere sundhed i dit liv. Du har et utal af gange forsøgt at tabe dig og er træt af slankekure og andre quick fixes, som ikke virker. Og du er træt af at være alene i den svære kamp, det er at skabe forandringer, ændre vaner og slippe kampen med maden og kiloene.

Med terapeutisk støtte og værktøjer til vægttab får du indsigt i dine livshistorier og lærer, hvordan du får den krop og det liv, du drømmer om. Du får viden om, hvilke indre forhold i vores sind og krop, som spiller ind, når vi kæmper med cravings, maden og vægten. Du lærer at få kontrollen over dit liv og din krop tilbage, og du bliver trænet i, hvorfor viljestyrke ikke er vejen frem.

Med forløbet og min metode The5RProgram™ får du den nyeste viden og de bedste værktøjer til personlig udvikling, forandring og manifestation. Du arbejder terapeutisk med dig selv, gør det ubevidste bevidst og får forløst det uforløste i dig. Du får indsigt i, hvordan hjernen og nervesystemet fungerer, og hvilken rolle de spiller, når vi ønsker at tabe os. Du bliver fortrolig med meditation, åndedrætsteknikker og udvalgte yogaøvelser.

Du får viden om kost, søvn og bevægelse, og igennem hele forløbet guides og støttes du af mig, som har mange års faglig og personlig erfaring med forandringsprocesser.

Der er altid en grund til overvægt. Ingen vælger frivilligt at veje for meget.

Sådan siger læge Charlotte Bøving, kendt fra bl.a. TV-programmet ”Lægen flytter ind”. Samtidig gør hun opmærksom på, at alle kan tabe sig, og at det ikke handler om slankekure, men om indsigt, forståelse, støtte og reel forandring. Kroppen husker, og et vigtigt aspekt i min metode The5RProgram™ og tilgang til vægttab er, at du slipper kropslig uro, stress og de følelser og tanker, som tynger dig. Med mit online vægttabsforløb ”Stå stærkt og sundt i dig selv” får du nye veje til ro og selvaccept – noget af det vigtigste, når vi skal skabe holdbare forandringer i vores liv.

Undervejs i forløbet arbejder vi også med, hvilke andre forhold, du er oppe imod, når du forsøger at tabe dig på traditionel vis. Vi ser bl.a. på hormonerne leptin og dopamin og afdækker, hvilke fødevarer, der ”hijacker” din hjerne og får dig til at ”crave” efter mere. Jeg har fokus på nervesystemet og de kropslige og mentale ubalancer, blokeringer og negative tanker, som ligger bag vores kamp med kiloene og tidligere mislykkede forsøg på at skabe forandringer.

Forløbet er en terapeutisk tilgang til dit vægttab og nye liv – baseret på faglig viden, den nyeste forskning på området og mine personlige erfaringer. Du taber dig, bliver glad for dig selv og din krop, får et bedre helbred og kommer til at stå stærkere og sundere i dig selv.

“Jeg tror ikke på symptombehandling og afsavn – men på sunde alternativer og forandringer, vi kan holde resten af livet.

Jeg glæder mig til at blive en del af din livsforvandlende forandringsrejse.”

 

Forandringsterapeut & coach

Irene Lassen

“Jeg tror ikke på symptombehandling og afsavn – men på sunde alternativer og forandringer, vi kan holde resten af livet.

Jeg glæder mig til at blive en del af din livsforvandlende forandringsrejse.”

 

Forandringsterapeut & coach

Irene Lassen

Gør noget godt for dig selv – tag første skridt ud af din overvægt til et sundere og gladere liv i dag – book mit livsforandrende vægttabsforløb ”Stå stærkt og sundt i dig selv” (12 uger, 8 moduler) – lige nu kun DKK 1.995,- (du sparer DKK. 2.000,-).