LEV DIG SUND MED KOSTTILSKUD FRA YOUR SUPER

Med de powerfulde produkter fra Your Super, booster du nemt dit liv med mere sundhed og velvære.

Et sundt kick for mere energi og en bedre udholdenhed. Indeholder bl.a. guarana frø, der er internationalt anerkendt for sine energigivende fordele.

Fuld af vigtige antioxidanter for hud og hår. Indeholder bl.a. acaibær, der menes at være et af verdens sundeste bær. Godt for hjertet, bidrager til vægttab, god for fordøjelsen, støtter immunforsvaret m.m.

Grøn power pulver til et stærkt immunforsvar. Indeholder bl.a. baobab, der har et højt indhold af kostfibre, c-vitamin og omegafedtsyrer.

For daglig ro, afslapning og velvære. Indeholder bl.a. carob, der udover at smage sødt, har mange ernæringsmæssige fordele. Derudover kalcium og B1, B2, B3 og B6.

For optimal fokus, ydeevne og højere produktivitet. Indeholder bl.a. matcha, der er naturlig rig på antioxidanter og er god for dit immunforsvar.

62% planteprotein for optimal forbrænding og sund vægt. Indeholder bl.a. lucerne frø, der er fulde af vitaminer og andre næringsstoffer. Især mange B-vitaminer.

60% planteprotein for mere energi og bedre ydeevne – uden sukker og sødestoffer. Indeholder bl.a. wcuma, der også er kendt som “Inca guldet”. Wcuma er fuld af vigtige antioxidanter, fibre, vitaminer og mineraler.

Tilmeld dig nyhedsmail